Is het de eerste keer dat je bij mij voor een massage komt?

Ja? Dan raad ik je aan deze massage als eerste te boeken. In dit uur maken we met elkaar kennis, bespreken we jou wensen en/ of klachten en leg ik je mijn werkwijze uit.

Ik laat ik je verschillende massagevormen ervaren. Zo begin ik met 'stille aanraking' om je meer in de ruimte te laten komen en je aandacht volledig naar je lichaam te brengen. In dit deel word geen olie gebruikt. Hierna begint de massage, waarbij ik olie gebruik. De voeten, benen, rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd zullen gemasseerd worden. Afhankelijk van de wenselijke druk pas ik de massage hierop aan. Tijdens de massage zal ik vragen of de massagedruk prettig is. Ik ga er vanuit dat je eerlijk bent en aangeeft als iets niet prettig aanvoelt. Op deze manier kan ik de massage het best op jou laten aansluiten. 

Na de tijd is er de mogelijkheid om je ervaring te delen. In Utrecht is de mogelijkheid om na je massage na te zitten. Er is een aparte ruimte waar je rustig je thee of water op kan drinken voordat je weer je dagelijkse ritme tegemoet gaat. In Zwolle is dit helaas niet het geval. 

Maak een afspraak