De cellen in je lichaam bewegen continu en kunnen ook door zachte aanrakingen in beweging gezet worden. Hierdoor gaat je lichaam stromen en ontstaat er een betere doorbloeding.

Bij deze  ‘massagevorm’ worden de kleren aangehouden. Het is raadzaam gemakkelijk zittende kleding aan te hebben waar jij je ontspannen in voelt. Ik pas een aantal technieken van de Craniaal Sacraal Therapie (Upledger 'CTS1 & CTS2') toe. Ik volg mijn intuïtie en combineer de aanrakingen met begeleidende ontspanningsmethoden. Daarnaast zal ik met rustige bewegingen bepaalde lichaamsdelen zoals je armen, benen en hoofd heen en weer bewegen. Ik laat je ervaren dat je volledig mag ontspannen en spierspanning los mag laten.

Stille aanraking: 

- brengt je in contact met je lichaam
- laat je diepe ontspanning ervaren
- biedt handvatten om zelf diepe ontspanning toe te passen

Werkwijze:

Met zachte aanrakingen volg ik de golfbeweging van jouw lichaam. Daar waar spanning is sta ik langer stil en probeer ik ruimte te creëren en het zelfhelende vermogen van jouw lichaam op gang te brengen. De aanraking zorgt voor diepe ontspanning. Het kan zijn dat je bewust wordt van subtiele signalen zoals tintelingen en/of warmte.