Hallo, ik ben Mary Brandsma

In mijn werk als therapeut, coach en masseur begeleid ik mensen om in contact te komen met hun lichaam. Alles wat ik doe heeft te maken met lichaamsbewustzijn. Door middel van bewegen (inspanning) en ontspanningsoefeningen steeds weer terug gaan naar het lichaam. Met oefenen en ervaren kom je tot persoonlijke groei en daarom is mijn slogan: “development through movement”.

Ik heb een sportopleidingsachtergrond afgestudeerd als psychomotorisch therapeut (2011). In 2005 heb ik de opleiding sportmassage afgerond en door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik heb onder andere gewerkt in sauna de Zwaluwhoeve, een strandlocatie in Brazilië, een hotel in Zwitserland en een sauna in Nieuw Zeeland.

Ik ben een reiziger en laat me graag inspireren door verschillende culturen en gewoontes. Zo ben ik voor mijn stage naar Engeland geweest waar ik in een dagcentrum het bewegingsaanbod heb opgezet en heb ik coöperatieve spellen in de sloppenwijken van Brazilië aangeboden. Na mijn studie ben ik het reizen met werken blijven combineren. Landen die me geïnspireerd hebben zijn India, Thailand en Nieuw Zeeland. 

In 2017 heb ik mijn eigen bedrijf gestart waar ik mij nu richt op ziektepreventie, vitaliteit en gezondheid.

Mijn visie

is dat mensen gezond en vitaal leven, zich lichaamsbewust zijn,
eigen verantwoordelijkheid nemen, verbinding en aandacht met elkaar hebben, waarbij er contact, vertrouwen en ruimte is om er te mogen zijn.

 

Mijn missie

is bijdrage te leveren aan de vitaliteit van de mens, door lichaamsbewustzijn te stimuleren. Dit doe ik door middel van ervaringsgerichte oefeningen waarbij het lichaam centraal staat.