Hoi, ik ben Mary!

In 2005 heb ik de opleiding sportmassage afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als masseur en heb ik door de jaren heen mijn eigen stijl ontwikkeld. Op verschillende locaties ben ik werkzaam geweest, zoals: sauna de Zwaluwhoeve, een strandlocatie in Brazilië, een hotel in Zwitserland en een sauna in Nieuw Zeeland.

In 2006 heb ik mijn CIOS (sportopleiding) richting Bewegingsagogie afgerond en ben ik mij verder gaan verdiepen in de psychologie van de mens.
In 2011 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim voor Psychomotorische Therapie. Na heb behalen van mijn diploma heb ik op verschillende plekken in de gezondheidzorg gewerkt. Ook heb ik als zwemdocent, kliminstructeur en reisbegeleider voor mensen met een licht verstandelijke beperking gewerkt.

In al mijn jaren werkervaring heb ik gemerkt dat lichaamsbewustzijn de kern is. Ik bedoel hiermee bewuste aandacht voor het lichaam. Steeds terug gaan naar het lichaam, ontspannen, om te kunnen opmerken wat het aangeeft.

Tijdens de zomer van 2018 heb ik besloten volledig voor mijn eigen praktijk te gaan en me te richten op preventie, vitaliteit en gezondheid.
Het lichaam staat hierin centraal.
Het lichaam heeft een grote verbinding met psychische en fysieke klachten.
Ik zet me in om ziekteverzuim te verminderen en te kijken welke wijze van lichaamsbewustzijn het beste bij een groep en/of individu aansluit.

Ik bied persoonlijke begeleidingstrajecten, workshops en massages. Bij bedrijven kijk ik mee naar het preventiebeleid en ontdekken we samen in gesprek welke middelen ingezet kunnen worden om te blijven groeien.

Kennis is nodig om te weten welke keuzes je kan maken met betrekking tot jou gezondheid. Hierbij is het essentieel dat je jouw eigen verantwoordelijkheid durft te nemen. Zelf blijf ik in ontwikkeling door bijscholingen te volgen. Als masseur sta ik geregistreerd bij het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage).