De MIR-methode is een doe-het-zelf methode die ervoor zorgt dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer geactiveerd wordt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt de methode in je eigen tijd en omgeving doen. Het kost je niet meer dan 2 minuten per keer. Je doet dit 2 x per dag.  

Je aait over je eigen hand, rustig en zachtjes in rondjes. Je hand heeft veel zenuwuiteinden en door het aaien breng je jezelf tot rust, je lichaam zal zich ontspannen. Vanuit deze ontspannen toestand ga je je lichaam opdracht geven tot verandering door de volgende stappen hardop te zeggen.

Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken.

Door de MIR-Methode toe te passen krijg je lichamelijk, mentaal en emotioneel een reset. Het lichaam werkt daar graag aan mee, als het de juiste activering krijgt. Het enige wat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

De MIR-methode leent zich bij uitstek als middel naast reguliere geneeskunst en is een waardevolle aanvulling op alternatieve behandelmethoden. De behandelroute wordt korter, doordat de overtollige ballast in het lichaam (afvalstoffen en emoties) wordt afgevoerd. Dat bevordert het succes van de behandeling door artsen en/of alternatief therapeuten.

Gezond verstand en begeleiding

- Blijf altijd je gezonde verstand gebruiken. Raadpleeg een arts wanneer je vermoedt dat er iets ernstigs aan de hand is.
- Gebruik je medicijnen, blijf die dan gebruiken. Vraag altijd goedkeuring van een arts om medicijnen te mogen afbouwen.
- Heb je ernstige klachten of reageer je altijd heel gevoelig op therapieën begin dan eerst twee weken lang met stap 5 en 7. Begin daarna pas met alle negen stappen.
- Heb je ernstige klachten, overweeg dan om je te laten begeleiden door een MIR-Methode begeleider. Zij zijn speciaal opgeleid om mensen met emotionele of lichamelijke klachten te begeleiden tijdens het doen van de MIR-Methode. Door hun behandeling is het effect van de MIR-Methode vaak sneller en effectiever. Zij zijn te vinden op: mirtmethode/begeleiding

Meer weten?

Ga dan naar www.mirmethode.nl en kijk de uitgebreide instructievideo. Op deze website kan je je aanmelden voor 6 weken gratis begeleidingsmails. Dit is zeer waardevol. Naast dat het je inzicht geeft, kan het je steun geven de methode minstens 4 weken vol te houden.